Privatumo politika

Asmens duomenys

Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. Svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad „Dydis nesvarbu“ juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka. 

Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, susijusiais su svetainėje „Dydis nesvarbu“ nurodoma veikla (susitikimų mokyklose organizavimu, rėmimo administravimu, stiliaus paslaugų teikimu, tiesioginės rinkodaros vykdymu ir kt.), tvarkomi tiksliai ir sąžiningai, nuolat atnaujinami, saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai. Asmens duomenis tvarko tik tie subjektai, kuriems suteikta tokia teisė. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims galimas tik įgyvendinant šiame punkte aptariamus tikslus ir Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

Apie slapukus

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukų informacija yra išsaugoma jūsų įrenginio interneto naršyklėje ir padeda atpažinti jus, kai sugrįžtate į šią svetainę, suteikia galimybę rinkti duomenis apie svetainės lankomumo statistiką, taip pat leidžia suprasti, kas šioje svetainėje yra jums įdomu ir naudinga, bei atlieka kitas funkcijas.

Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) išsaugome, ir galite ištrinti dalį ar visus išsaugotus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad slapukų informacija būtų išsaugoma ir naudojama jūsų įrenginio interneto naršyklėje, tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog, naudodamiesi šia svetaine, sutinkate su tuo, kad jūsų įrenginio interneto naršyklėje būtų išsaugoma slapukų informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ar kreipdamiesi į mus šioje svetainėje nurodomais būdais.

Jeigu jums reikia daugiau informacijos apie slapukus, apsilankykite interneto svetainėje www.aboutcookies.org, kurioje rasite išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nustatymus ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra išsaugoti jūsų kompiuteryje. Norėdami pašalinti slapukus iš mobiliojo telefono, vadovaukitės savo telefono naudojimo instrukcija.

Share:

ĮKVEPIANTYS VIDEO